Я дуже люблю голубці. Знайомі жартують, що я колекціоную їх, так воно і є, лише поправка – я колекціоную рецепти голубців. Сьогодні я пропоную Вам ще один рецепт креативних, найсмачніших голубців. Цю страву я підгледіла у Сочі на відпочинку. Починайте!
Нам потрібно:
– Фарш м’яс. 600 гр.
– Капуста.
– цибуля зел, за смаком.
– перець солод., 1 шт.
– Солень. огірки 2-3 шт.
– петрушка, небагато.
– Небагато солі.
– хмелі сунули за смаком.
– Перець молот., Підлога смаку.
– 2 шт. крас. цибулі.
– 1 морквина.
– суха зелень, за смаком.
– подрібніть. томати, 3 шт.
– 1 ст. пропар. рису.
– Сметана.
Відварюємо капусточку у підсоленій воді. Часу займає близько 7 хвилин. Забираємо листя, качан варимо 7 хвилин.
У миску кладемо фарш. М’ясо будь-яке, аби Вам воно подобалося. У фарш кладемо рубану зелену цибульку, нарізаний солодкий перець, солоні огірочки, петрушку, солимо його.
Також ми додали хмелі сунелі для пікантності, мелений перчик, перемішуємо рукою, це запорука якісного перемішування. Тим часом охололо листя капусти. Трохи надрізаємо їх, начиняємо фаршем.
Згортаємо голубці у трубочку. Дно листа змастили олією, за допомогою пензлика. Посипаємо дно рубаною червоною цибулею, натертою морквою. Посипали сухою зеленню, посолили та поперчили. Далі шар подрібнених томатів. Шар пропареного рису.
На цю пишноту дбайливо кладемо голубці. Змащуємо їх олією, вливаємо окріп. Зверху ми кладемо вологий пергамент. Запікаємо півгодини за температури 180 градусів. Час вийшов? Залишаємо голубці “подумати” 20 хвилин. Після цього можна накривати на стіл, приємного апетиту!
Ці голубці – справжня версія 2.0 класичних голубців, тому що вони вже зі смачним гарніром на додачу. Обов’язково спробуйте цю страву, друзі!